Doesburg maakt werk van de Vesting

Op dinsdag 24 mei 2017 werd op het Doesburgse Stadhuis een samenwerkingsovereenkomst ondertekend tussen de gemeente Doesburg en stichting Doesburg Vestingstad. De overeenkomst moet er voor zorgen dat de vestinggeschiedenis van de stad Doesburg beter zichtbaar en beleefbaar wordt.

De overeenkomst werd ondertekend door de burgemeester van Doesburg mevrouw Loes van der Meijs en voorzitter Martin Beijer van de stichting. De overeenkomst is een uitvloeisel van het structuurplan Beleef de Linies uit 2014 en het marketing- en communicatieplan De Linies uit 2015. De rol van de nieuwe stichting is die van aanjager, projectontwikkelaar, marketingorganisatie of beheerder.

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst met nieuwe stichting

In zijn toelichting memoreerde de heer Beijer de goede samenwerking tijdens de onderhandelingen over de inhoud van de overeenkomst. De gemeente Doesburg is zelf niet vertegenwoordigd in de stichting of in een van de werkgroepen van de stichting. De samenwerking is aangegaan voor onbepaalde tijd en wordt elke 2 jaar geëvalueerd.

Op de foto van links naar rechts: Dirk Jan Manné, burgemeester Loes van der Meijs, Martin Beijer, wethouder Ellen Mulder-Metselaar, Geertje Staring. | foto Peter Bakker, APart Fotografie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: